Bereidingswijzer

Opwarmen, dat doe je zo:

Maaltijden opwarmen in de oven:

Laat de maaltijden bij voorkeur op kamertemperatuur komen (± 0,5 uur van tevoren uit de koelkast halen), verwarm
de oven voor op 170 graden, verwijder de deksels van de bakjes, volg de opwarmtijden hieronder, eet smakelijk!

Maaltijden opwarmen in de magnetron:

Laat de maaltijden op kamertemperatuur komen (± 0,5 uur van tevoren uit de koelkast halen), haal de
maaltijden uit de bakjes en plaats deze op een bord of schaal, volg de opwarmtijden hieronder, eet smakelijk!

Biefstuk: ± 8 minuten in de oven; of in de pan ± 1,5 tot 2 minuten per kant (biefstuk is dan rosé/medium)

Spareribs: ± 15 tot 20 minuten in de oven; of ± 2 tot 2,5 minuten in de magnetron

Stoofschotels: ± 15 minuten in de oven; of ± 2 tot 3 minuten in de magnetron

Gehaktbal: ± 15 tot 20 minuten in de oven; of ± 3 minuten in de magnetron

Varkenshaas/Varkensoester/Schnitzel: ± 10 minuten in de oven; of 2 minuten aan elke kant in de pan; of 2 tot 3 minuten in de magnetron

Kippendijen: ± 10 minuten in de oven; of ± 2 tot 3 minuten in de magnetron

□  Groenten en ovenaardappels: ± 10 tot 12 minuten in de oven; of ± 2 tot 3 minuten in de magnetron

Pasta- of rijstgerechten: in de koekenpan verwarmen met een beetje olie; of in ± 2 tot 3 minuten verwarmen in de magnetron

Lasagnes: ± 25 minuten in de oven (liefst een half uur van tevoren uit de koelkast); of ± 5 minuten in de magnetron.

Gevulde groenten/ Quiche/ Pie: ± 10 minuten in de oven; of 2 tot 2,5 minuten in de magnetron

LET OP: Bovenstaande bereidingswijzer is slechts een indicatie, dit is onder meer afhankelijk van uw apparatuur en het vermogen ervan.

Kortom, dit kan per type apparaat licht afwijken van hetgeen in deze beschrijving als richtlijn is meegegeven.