Onze missie

Met deze webshop, die nog echt in de kinderschoenen staat, hopen wij u in dit Corona tijdperk toch te kunnen bereiken om ons heerlijke maaltijden en bijzondere producten aan u te komen bezorgen.

Wij staan voor bijzondere, heerlijke en eerlijke producten.

Traiteur L’appétit is in 2011 ontstaan uit een duidelijke behoefte naar eerlijke gerechten. L’appétit dat moet je proeven is het antwoord op alle kant en klaar bereide maaltijden. Eerlijke grondstoffen, met liefde en hard werk geteeld en gekweekt die samen de echte smaak vormen en dit zonder nodeloze toevoegingen.

Onze waarden

Ons dagelijkse werk is geïnspireerd door onze waarden.

  • Mensen: Ons team staat voor openheid, gezelligheid en kwaliteit
  • Passie: Ons vak is onze absolute passie, mensen blij maken met lekkere smaken
  • Duurzaamheid: Zoveel mogelijk het eerlijke product en smaak laten spreken

Onze producten

We selecteren onze producten altijd met de grootste zorg. Hierin streven wij zoveel mogelijk naar het echt eerlijke product, zonder onnodige toevoegingen. De pure smaak is waar het ons om gaat. Producten die ook waar mogelijk eerlijk zijn geproduceerd en met respect voor het gegeven leven.

Onze klanten

Onze klanten, hoe divers ook, houden van onze zorgvuldig geselecteerde producten en onze gezellige en goede service. Samen met onze klanten komen wij tot nieuwe impulsen en ideeën. Wij gaan graag in gesprek om nog beter te worden en die producten te maken en te bieden waar echt behoefte aan is. Verspilling staat niet in ons woordenboekje.